Jordi Falcon & Lugano Wagner brengen met trotst nieuwe singel Jij bent alles

Dochter Janina treedt in voetsporen van Kees Plat en lanceert samen met Mark van Veen Sweet Rendevouz.
20 augustus 2017
De Nederlandse muziek hoort bij Marvin zijn leven en komt met zwoele na-zomerse singel
21 augustus 2017

Jordi Falcon & Lugano Wagner brengen met trotst nieuwe singel Jij bent alles

Jij bent alles van Jordi Falcon & Lugano Wagner, bevat de opzwepende, onvervalste Gipsy sound.

Het enthousiaste talent Jordi Falcon uit ‘s-Hertogenbosch weet al vijf jaar waanzinnig aan de weg te timmeren, waarin de opzwepende muziek vol passie en vuur alles voor de zanger is.

Na het debuut laat me alleen m’n schat, reikten de bomen tot aan de hemel en heeft het publiek de zanger, die met bloed, zweet en tranen, veel successen heeft weten te realiseren met open armen ontvangen en hebben Jordy niet keihard laten vallen.

De muziek is het helemaal voor Jordy en dit is de passie van zijn leven, Jordy is niet meer weg te denken uit Nederland muziekland en vindt de tijd rijp om de nieuwe singel “Jij bent alles” vol trots en overgaaf te lanceren

Jij bent alles is een vrolijke, vlotte, opzwepende, swingende, zonovergoten, uptempo, singel met een onvervalste gipssound en een hoog meezinggehalte, die ondersteund wordt door de gitaarmuziek van Lugano Giovanni Wagner, die de zigeuner stijl vol uit de verf laat komen.

Op de nieuwe singel jij bent alles kunnen de heupen sierlijk bewegen en de benen zwoel heen en weer gaan om lekker uit je dak te gaan en te dansen.

Comments are closed.