Laat Colinda vanavond het dak er maar afblazen, de grondvesten zullen trillen.

Daniel Kist weet met de singel adem zwoele, hartverwarmende song in markt te zetten
3 september 2017
Coevorden, trots op Harm Spang! Hier ben ik met de tweede singel en er volgen meer
4 september 2017

Laat Colinda vanavond het dak er maar afblazen, de grondvesten zullen trillen.

Met de feestkneiter laat mij vanavond van de Tilburgse zangeres Colinda, zullen de grondvesten trillen.

De Vrolijke Tilburgse, goed uitziende zangeres Colinda, die het publiek in hun armen heeft gesloten, is niet meer weg te denken in Nederland Muziekland.

Telkens als de zangeres de kroegen en tenten op zijn grondvesten laat trillen met 9.8 op de schaal van Richter, waarbij de zangeres het dak eraf weet te blazen, zal het publiek niet roepen adios, tot ziens, de groeten, maar door feesten tot het licht uitgaat.

Colinda heeft het gezellige volkse feestmuziek hoog in het vaandel staan en weet de lat telkens weer hoog te leggen.

Ook bij de nieuwe singel van Colinda: Laat mij vanavond, die geschreven is door Jeffrey Weber, ligt de lat hoog, maar de singel is een feestkneiter eerste klas.

De vrolijke, vlotte, gezellige, swingende, uptempo song, met de karakteristieke, volkse, sound van Colinda en de zwoele, warme, opzwepende beat met een hoog, feestelijk, meezinggehalte, zal de komende tijd weer door de boxen zal gieren, vele kroegen en tenten zullen de komende tijd in vuur en vlam staan.

In de bijpassende clip is Danny Diego, een zanger uit Delft, die vele vrouwenharten weet te veroveren, de mannelijke hoofdrolspeler en bekend is geworden via een Supermarkt reclame, een vis-reclame en een ex-utopiaan is.

De singel laat mij vanavond, is een typische Colinda song, waarin de zangeres de werkelijkheid op ijzersterke manier weet te bezingen met haar volkse geluid.

Comments are closed.