Dochter Janina treedt in voetsporen van Kees Plat en lanceert samen met Mark van Veen Sweet Rendevouz.

Bert Veldkamp uit Emmen zet voet aan vaste wal en laat het publiek verdrinken in het hun ogen
19 augustus 2017
Jordi Falcon & Lugano Wagner brengen met trotst nieuwe singel Jij bent alles
20 augustus 2017

Dochter Janina treedt in voetsporen van Kees Plat en lanceert samen met Mark van Veen Sweet Rendevouz.

Het hagelnieuwe duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvouz” de authentieke Volendamse Palingsound nieuw leven in.

De zanger Mark van Veen, die geen onbekende is in de Nederlandse muziek, heeft samen met Janina Greven, (de dochter van Kees Plat) wie een Volendamse, West Friese, kleine, blonde, gezellige, zangeres is, het ijzer gesmeed toen het nog heet was en hebben het duo Mark en Janina opgericht waarbij de zanger en zangeres de oude tijd van de onvervalste palingsound doen herleven.

Mark van Veen kan het publiek o.a. van de singels

 

Mark en Janina zetten voet aan vaste wal in Nederland muziekland met de herkenbare en pakkende debuutsingle “Sweet Rendevouz”, die de authentieke palingsound herbergt uit vroegere tijden van BZN en de Cats, maar dan geheel anno 2017 en lekker in het gehoor ligt, is inmiddels een feit.

De debuutsingle Sweet Redevouz is door Kees Plat, (Tribute To The Cats Band) en de trotse vader van Janina geschreven en geproduceerd .

Janina die van haar 18e actief is in de muziek heeft veel podiumervaring opgedaan in talloze bandjes en de palingsound is haar met de paplepel ingegoten door haar trotse vader.

Janina heeft dan eindelijk haar stoute schoenen aangetrokken om samen met Mark haar debuut te maken en lijkt de palingpopgeschiedenis zich te herhalen. Binnen kort zal de clip te zien zijn bij de gerelateerde stations.

Comments are closed.