De Nederlandse muziek hoort bij Marvin zijn leven en komt met zwoele na-zomerse singel

Jordi Falcon & Lugano Wagner brengen met trotst nieuwe singel Jij bent alles
20 augustus 2017
Gino Meijs zijn stoutste dromen worden werkelijkheid en wil samen dansen
21 augustus 2017

De Nederlandse muziek hoort bij Marvin zijn leven en komt met zwoele na-zomerse singel

De zwoele, swingende Nederlandse muziek hoort in het leven van Marvin thuis.

De geboren en getogen Arnhemse zanger Marvin de Geest is ooit een stukje van de Nederlandse muziek geworden, dit is inmiddels ruim tien jaar geleden en het liefdesverlangen naar het Vaderlandse lied wordt steeds groter en gaat maar door.

Het is dan al enige tijd geleden dat Marvin van zich liet horen, maar vind de tijd rijp en komt ijzersterk terug met de nieuwe singel “Jij hoort in mijn leven”, met bloed, zweet en tranen heeft de zanger gewerkt aan het nieuwe product en weet zich opnieuw in de spotlights te zetten.

De singel jij hoort in mijn leven is een heerlijke, zwoele, vrolijke, swingende, hartverwarmende, na-zomerse song, overgoten met een heerlijke reggaeton beat, die lekker het gehoor weet te strelen en je meevoert naar warmere oorden.

Jij hoort in mijn leven is de waardige opvolger van word jij ooit van mij, waarbij Frank Verkooyen de singel van een Nederlandse tekst heeft voorzien en zo weer aan het roer staat bij Marvin.

De media is hooggespannen, het kan zo maar zijn, dat de singel jij hoort in mijn leven hoge ogen gaat scoren in de naderende nazomer.

Comments are closed.