Tygo Nendels uit Best vindt het tijd voor de polonaise, het dak moet eraf

Gino Meijs zijn stoutste dromen worden werkelijkheid en wil samen dansen
21 augustus 2017
John de Bever, beeft met knikkende knieën en lach verdwijnt als sneeuw voor de zon
22 augustus 2017

Tygo Nendels uit Best vindt het tijd voor de polonaise, het dak moet eraf

2017 Gooit Tygo Nendels het over een andere boeg en vindt het tijd voor de polonaise.

De zanger Tygo Nendels uit Best, word op handen gedragen en met open armen ontvangen door het publiek, omdat Tygo met hart en ziel, vol vuur en passie van de Vaderlandse muziek houdt, je hoeft de zanger niet te vertellen hoe hij leven moet.

Tygo kan bijna niet geloven dat in Nederland muziekland vanaf 2010 de deuren, niet meer op een kier stonden voor de zanger, maar wagenwijd slaan.

Het is dan ook geen wonder dat Tygo weent, want samen met Bianca Rosa en alle alle vrouwen in het publiek, weet Tygo steeds meer zijn vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten.

Het is tijd en een geheel andere kant van Tygo, die met de nieuwe singel “Tijd Voor De Polonaise”, weer een droom in vervulling ziet gaan, die door Kees Tel geproduceerd is, waarvan Manfred Jongenelis de compositie voor zijn rekening nam en de Dennie Cristian en Tobias Reitz de pen te hand hebben genomen voor de tekst.

De singel tijd voor de polonaise is een waardige opvolger en een vrolijke, krachtige, feestelijke, swingende singel, waar de voeten en heupen vrij spel hebben op de dansvloer en binnenkort zal de singel tijd voor de polonaise door de boxen gieren en de grondvesten laten trillen in de kroegen.

Tygo is geen onbekende in Nederland muziekland, maar zenuwen gieren door de keel, omdat zanger een totaal andere afslag heeft genomen op de muzikale snelweg met de nieuwe feestsingle.

Comments are closed.