John de Bever, beeft met knikkende knieën en lach verdwijnt als sneeuw voor de zon

Tygo Nendels uit Best vindt het tijd voor de polonaise, het dak moet eraf
22 augustus 2017
Utrecht kan trots op zanger Dennie van Grootheest zijn met alles in mijn leven
23 augustus 2017

John de Bever, beeft met knikkende knieën en lach verdwijnt als sneeuw voor de zon

Het blijkt dat je met een parachutesprong bij John de Bever toch de lach van zijn gezicht krijgt!

Bij de gewaardeerde en charmante zanger John de Bever uit Vleuten krijg je maar op één manier de lach van zijn gezicht.

De lacht op het gezicht van John de Bever werd alleen maar groter nadat de Vrouwen op het EK, Europees kampioen werden en zijn singel tot lijflied werd verkozen, maar naar een gijzeling en een vrije val hedenochtend verdween de lach van John zijn gezicht als sneeuw voor de zon.

De zanger heeft uit handen van van zijn 80-jarige vader Daan en Marianne Weber voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views van de singel “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” een bijzondere award ontvangen, nadat John van vier kilometer hoogte met een valsnelheid van 200 km per uur weer veilig met beide benen op de grond stond.

De Partner van John (Kees Stevens) en Marianne Weber wilden speciaal iets voor John doen voor de vele Youtube views die John behaald heeft met de singel Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht en hebben in het diepste geheim het ijzer gesmeed toen het heet was.

Na gijzeling kreeg de zanger op vliegveld Teuge pas in de gaten dat er een parachutesprong in het verschiet stond, waarop John zelf niet stond te wachten, maar heeft zijn angst overwonnen om te gaan springen, waarbij de lach van zijn gezicht verdween.

Voor John was het avontuur eens maar nooit weer, maar eens zal de dag komen, dat Marianne en Kees aan de beurt zijn.

Comments are closed.