Ook Gebroeders Waterloo, met Waterlooshow on tour moeten aansluiten, in de rij van annuleringen, door covid-19

Nederland kan niet zonder zijn Nederlandse helden en het Nederlandse lied, wel zonder covid 19, hoe lang dit gaat duren, weet niemand.
11 oktober 2020
Covid-19 voert de boventoon, alle evenementen staan in de ijskast, maar de Waterloos on tour trekken een oude doos open.
14 oktober 2020

Ook Gebroeders Waterloo, met Waterlooshow on tour moeten aansluiten, in de rij van annuleringen, door covid-19

De gebroeders Waterloo, die jaarlijks een daverend muziek spektakel in de Gezellige Huize Maas te Groningen, weten neer te zetten, moeten dit jaar verstek laten gaan, door covid-19.

Op 28 oktober 2020 zal Groningen weer op zijn grondvesten hebben getrild, helaas zal deze datum als zwarte bladzijde de boeken ingaan en zal het Nederlandse lied, op het gezelligste feest van het noorden, geen doorgang kunnen vinden in de Huize Maas te Groningen.

De gebroeders Waterloo, hebben alle opties bekeken, om de Waterlooshow on tour op gepaste wijze doorgang te laten vinden.

Met pijn in het Nederlandse muziekhart, moeten de gebroeders Waterloo concluderen dat de regels i.v.m. covid-19, niet te handhaven zijn bij de Waterlooshow on tour, die op 28 oktober doorgang zal hebben gevonden.

De gebroeders Waterloo, willen niemand van het Nationale publiek, die het Nederlandse lied een hart onder de riem steekt teleurstellen.

Houdt daarom, de sociaal media scherp in de gaten, de gebroeders Waterloo, zullen het Nederlandse lied niet laten zakken, tijdens covid-19 en zullen terug naar de roots gaan, als het weer kan.

Comments are closed.