Covid-19 voert de boventoon, alle evenementen staan in de ijskast, maar de Waterloos on tour trekken een oude doos open.

Ook Gebroeders Waterloo, met Waterlooshow on tour moeten aansluiten, in de rij van annuleringen, door covid-19
12 oktober 2020
Het Nederlandse lied en nationale helden van het vaderlandse lied, krijgen het in de tijd van covid-19 zwaar voor de kiezen
14 oktober 2020

Covid-19 voert de boventoon, alle evenementen staan in de ijskast, maar de Waterloos on tour trekken een oude doos open.

 

De nieuwe regels omtrent covid-19 zijn al van kracht, 4 personen is de limiet. A.s. zondag, vanaf 18.00 kan men genieten van het Nederlandse lied bij Oog-TV of volgen via de stream (KLIK HIER)

Het is niet anders, we zullen hier mee moeten leren leven, Het Nederlandse lied mag dan ook niet verloren gaan. De gebroeders Waterloo, steekt het Nederlandse lied een hart onder de riem, vanuit de oude doos.

Voor het nationale volk, die het Nederlandse lied hoog in de vaandel heeft staan, keren de Waterloo’s on tour terug naar de gezellige Huize Maas te Groningen, waar een groot Nederlandstalig volksfeest de grondvesten heeft laten trillen.

In de schijnwerpers van het Nederlandse lied staan:

Reden te meer, als je van het Nederlandse lied houdt, om a.s. zondag 18 oktober, vanaf 18.00 af te stemmen op Oog-Tv of te volgen via de Stream (Klik Hier), om de zon te zien stralen bij de Nederlandse helden van het vaderlandse lied.

Comments are closed.