Nederland kan niet zonder zijn Nederlandse helden en het Nederlandse lied, wel zonder covid 19, hoe lang dit gaat duren, weet niemand.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, houden hun hart vast, wanneer het oude normaal weer terugkeert in Nederland muziekland
9 oktober 2020
Ook Gebroeders Waterloo, met Waterlooshow on tour moeten aansluiten, in de rij van annuleringen, door covid-19
12 oktober 2020

Nederland kan niet zonder zijn Nederlandse helden en het Nederlandse lied, wel zonder covid 19, hoe lang dit gaat duren, weet niemand.

De Nederlandse helden, blijven vertrouwen houden, in de maatschappij met covid-19 boven aan de ranglijst in Nederland muziekland.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen niks liever, dan het Nederlandse lied, vol liefde, passie en vuur van de daken te schreeuwen.

Hoe het verder moet, weet nog niemand in en rondom Nederland muziekland.

De helden van het Nederlandse lied, treden in lege kroegen en zalen op, maar de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, moeten zich zelf blijven en zeker niet uit de markt prijzen.

Het Nationale volk blijft trots op het Nederlandse lied, ook al ziet het Nederlandse volk, de idolen nu in de tijd van covid-19 niet in volle zalen staan.

Voor het Nederlandse volk, die het Nederlandse lied missen is het anders, nu covid-19 de boventoon voert, na regen zal zonneschijn komen, hoe lang dit gaat duren weet niemand.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied blijven, zich inzetten voor het nationale publiek, die niet zonder het Nederlandse lied kan.

De volgende Nederlandse helden, blijven zich zelf in coronatijd en schreeuwen het Nederlandse lied van de daken.

Comments are closed.