Het kerstfeest van 2020, zal niet de mooiste tijd en zeker niet het kerstmis van de eeuw worden, binnen de grenzen van Nederland muziekland

Sinds covid-19 de boventoon voert is Nederland muziekland anders, dan ieder voorgaand jaar
26 november 2020
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, wensen dat in 2021 alle deuren los gaan, om terug te keren naar het oude normaal
29 november 2020

Het kerstfeest van 2020, zal niet de mooiste tijd en zeker niet het kerstmis van de eeuw worden, binnen de grenzen van Nederland muziekland

Toch willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, met kerst de grondvesten laten trillen en de ballen uit de boom beuken.

Ook steken de helden van het vaderlandse lied in 2020 de kaarsjes met kerst aan, ook al heeft covid-19 de overhand.

De Nederlandse helden, die liefde voor het nationale lied hebben, hebben er alles aan gedaan, om het Nationale lied, met kerst te laten stralen.

Als je in de ogen van de Nederlandse helden van het vaderlandse lied kijkt, dan is het niet zonde van de tijd geweest, om kerst voor te bereiden.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied zijn zo vrij geweest, om de kerst coronaproof in te palmen en klaar voor een virtueel gemaskerd bal en een nieuwe start van 2021.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben er alles aan gedaan om 2020 vol sfeer en gezelligheid af te sluiten in deze sombere tijden.

Comments are closed.