Sinds covid-19 de boventoon voert is Nederland muziekland anders, dan ieder voorgaand jaar

Wat kijken de Nederlandse helden van het vaderlandse lied uit, naar het moment dat het slot van covid-19 doorgeknipt wordt
25 november 2020
Het kerstfeest van 2020, zal niet de mooiste tijd en zeker niet het kerstmis van de eeuw worden, binnen de grenzen van Nederland muziekland
27 november 2020

Sinds covid-19 de boventoon voert is Nederland muziekland anders, dan ieder voorgaand jaar

Zoals vroeger het Nederlandse lied, de grondvesten heeft laten trillen en het dak eraf wist te blazen, zo somber is het Nederlandse lied heden ten dagen, de gezelligheid en de sfeer ontbreekt volledig.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, kunnen niet in de toekomst kijken en niemand weet, hoelang covid-19 virus stand houd.

In Nederland muziekland zal het nationale product, boven de muzikale wolken blijven zweven op het IJsselmeer.

Ook zullen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied telkens proberen om weer voet aan vaste wal te zetten, het Nederlandse lied mag immers nooit verloren gaan.

Nederland heeft het nationale product vol in het hart gesloten en zijn trots op de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, net als de vaders, moeders, opa’s oma’s en opoe’s en andere familieleden.

De volgende Nederlandse helden laten zich niet door het covid-19 virus eronder te krijgen, maar gaan vol passie en vuur ertegenaan.

Comments are closed.