De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, wensen dat in 2021 alle deuren los gaan, om terug te keren naar het oude normaal

Het kerstfeest van 2020, zal niet de mooiste tijd en zeker niet het kerstmis van de eeuw worden, binnen de grenzen van Nederland muziekland
27 november 2020
Nu het coronavirus, nog steeds niet de kop is ingedrukt, moeten de Waterloos on tour weer uit de oude doos putten
3 december 2020

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, wensen dat in 2021 alle deuren los gaan, om terug te keren naar het oude normaal

Het liefste zien de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, dat dit gister gebeurde, dan morgen, maar het einde is nog niet inzicht, met covid-19, die de boventoon voort.

De Nederlandse helden, hebben met bloed, zweet en tranen gewerkt aan het Nederlandse lied, dat helemaal coronaproef in geslingerd is, om in de charts de hoogste positie te bereiken.

Het nationale volk, weet nog goed, de tijd te herinneren, waar de gezelligheid, bij het Nederlandse lied, onder het genot van een versnapering, luidkeels meegezongen werd, op de pleinen en in de kroegen.

Of je nu naar de zon gaat, of dat je in Nederland blijft, met het coronavirus, dat de boventoon voert is het Nederland muziekland somber, maar het Nederlandse volk blijft het Nederlandse lied steunen.

De volgende Nederlandse helden, willen alleen met liefde voor vaderlandse lied, de nieuwe songs van de daken schreeuwen en de grondvesten laten trillen.

Comments are closed.