Zondag 2 augustus, vanaf  18.00 nemen de Waterloos on Tour je mee, naar het oude normaal op OogTV

Het levensspel van het Nederlandse lied, komt altijd tot stand tussen Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek
29 juli 2020
Als de Nederlandse helden, de eerste keer, vol verlangen, worden gegrepen door het vaderlandse lied, gaan deuren open in het muzikale huis
30 juli 2020

Zondag 2 augustus, vanaf  18.00 nemen de Waterloos on Tour je mee, naar het oude normaal op OogTV

De Waterloos on tour, nemen het nationale publiek mee, naar het oude normaal, waar het Nederlandse lied, hoog aan de hemel staat en is te volgen via OogTV of via de stream (KLIK HIER)

Wie herinnerd, zich niet het Nederlandse lied in het oude normaal, waar het nationale publiek massaal op af kwam en luidkeels meegezongen werd, bij de Nederlandse helden van het vaderlandse lied.

In het Nieuwe normaal is anderhalve meter verplicht en het mondkapje in vele gevallen ook.

De gezelligheid van het Nederlandse lied staat, dan ook op een laag pitje, vele festivals en evenementen vinden geen doorgang i.v.m. de veiligheid van de mens.

De Waterloos on tour, kunnen de veiligheid van het nationale publiek waarborgen.

De Waterloos on tour neemt het publiek mee, door een reis in de tijd en laat het nationale publiek gekluisterd voor de buis zitten om te genieten van het Nederlandse lied met René Karst en Jannes.

Op zondag 2 augustus vanaf 18.00, zullen de Waterloos on tour te volgen zijn, bij OogTV of te volgen via de Stream (KLIK HIER)

Comments are closed.