Het levensspel van het Nederlandse lied, komt altijd tot stand tussen Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek

Nederlandse helden van het vaderlandse lied, staan te trappelen, om met vlinders in de buik het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.
27 juli 2020
Zondag 2 augustus, vanaf  18.00 nemen de Waterloos on Tour je mee, naar het oude normaal op OogTV
29 juli 2020

Het levensspel van het Nederlandse lied, komt altijd tot stand tussen Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek

Nooit zullen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, de dag vergeten, dat hun eerste Nederlandstalige lied vol passie en vuur van de daken geschreeuwd werd, waar het nationale publiek samen op danste en de grondvesten heeft laten trillen.

Zeven dagen en zeven nachten lang, zal het Nederlandse lied op handen gedragen worden, door het nationale publiek.

Het Nederlandse lied is één en al gezelligheid, met relatief veel mensen in een kleine ruimte, zoals de kroeg, de feestten en het plein.

Nu 1,5 meter bij het nieuwe normaal hoort, wat Nederland muziekland niet ten goede komt, omdat er gaten vallen bij de gezelligheid in de kroeg op het plein of in de tent.

Je mag niet luidkeels meezingen, je mag elkaar niet knuffelen en zo weinig mogelijk aanraken op een zwoele nacht, waar de Nederlandse helden van het vaderlandse lied de sterren van de hemel willen zingen.

De volgende vaderlandse helden, keren het Nederlandse lied hun rug niet toe, maar geven het Nederlandse lied een boost.

Comments are closed.