Voor Nederland muziekland, is de vakantie in zicht, de helden van het vaderlandse lied weten, het hart van het Nederlandse volk te bereiken

Iedere Nederlandse held van het vaderlandse lied, wil koning of koningin van het plein genoemd worden
5 juli 2019
Maria Louise weet met Onder de sterren een warme, zwoele, zoete Schlager te lanceren
6 juli 2019

Voor Nederland muziekland, is de vakantie in zicht, de helden van het vaderlandse lied weten, het hart van het Nederlandse volk te bereiken

De vakantie is bijna aangebroken in Nederland, Maar de Nederlandse helden van het vaderlandse lied weten ook deze zomer, het hart van het nationale publiek te bereiken.

De Helden van het vaderlandse lied, reizen deze zomer, net als voorgaande jaren stad en land af en gaan de grondvesten weer trillen met hun Nederlandse songs.

Het Nederlandse publiek heeft het vaderlandse lied in de armen gesloten, dit is geen wonder, Nederlandse muziek is hot, hier mag je als Nederlander trots op zijn.

Het leven van de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar grijpen elke tweede kans aan om het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.

Laat de helden van het vaderlandse lied, deze zomer de Nederlandse podia beklimmen om als een echte Toreador het vaderlandse lied te bezingen.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied zijn klaar voor de zomer.

Comments are closed.