Iedere Nederlandse held van het vaderlandse lied, wil koning of koningin van het plein genoemd worden

Het verlangen van de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, is hoog eindigen in de Charts
4 juli 2019
Voor Nederland muziekland, is de vakantie in zicht, de helden van het vaderlandse lied weten, het hart van het Nederlandse volk te bereiken
6 juli 2019

Iedere Nederlandse held van het vaderlandse lied, wil koning of koningin van het plein genoemd worden

Als je als Nederlandse held van het vaderlandse lied, blijft zoals je bent, wordt je op handen gedragen door het nationale publiek, die je brengen naar de hoogste status in de charts.

De echte liefde gaat voor de Nederlandse helden door de maag, als het om het Vaderlandse lied gaat.

Elke dag, zetten nieuwe helden van het vaderlandse lied, voet aan vaste wal om de vleugels te spreiden en blijven doorgaan totdat ze de status van koning of koningin op het plein verdiend hebben.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied blijven naar de muzikale visvijver komen, ook aan de horizon blijven helden van het vaderlandse lied gaan, om hun leven te leven en bieden, de nieuwe frisse generatie van het vaderlandse lied een kans aan om het nationale publiek voor zich te winnen.

Nederlandse muziek is hot en laat overal de grondvesten trillen, of je nu danst met je vakantieliefde bij de Griekse zee, op het Italiaanse plein, waar je het Napolitaanse volkslied meezingt of in de kroeg, daar ben je vaderlandse muziekvrienden voor, die Nederland muziekland steunen met hun oer-Hollandse beats.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, leven hun leven en blijven zoals ze zijn om het nationale product van de daken te schreeuwen.

Comments are closed.