Nederlandse atiesten van het vaderlandse lied, kijken angstvallig naar boven, wat er nog komen gaat, in Nederland muziekland.

Stap voor stap gaat Nederland weer open, dit duurt te lang voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied
20 juni 2020
Ja Nederland mag weer en nee, er zijn weinig Nederlandse helden van het vaderlandse lied omgevallen.
24 juni 2020

Nederlandse atiesten van het vaderlandse lied, kijken angstvallig naar boven, wat er nog komen gaat, in Nederland muziekland.

Gelukkig, zijn de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, niet de enigen, die snoeihard geraakt worden, dit zijn misschien verzachtende omstandigheden.

Wel lopen de tranen, bij de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, biggelend over de wangen, naar beneden, in Nederland muziekland.

De vaderlandse helden willen het nationale publiek entertainen, door het Nederlandse lied vol passie en vuur van de daken te schreeuwen, op de landelijke podia, waar vele billen staan te schudden, om de grondvesten te laten trillen.

Helaas kan het nationale publiek, niet genieten van hun idolen, zoals ze gewend zijn, helaas moet er anderhalve meter tussen zitten.

In een wereld vol Nederlandse muziek, waar geproost wordt op het leven en waar gezelligheid en feestelijkheden, een must zijn.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten zich niet klein krijgen, door het vreselijke corona.

Comments are closed.