Ja Nederland mag weer en nee, er zijn weinig Nederlandse helden van het vaderlandse lied omgevallen.

Nederlandse atiesten van het vaderlandse lied, kijken angstvallig naar boven, wat er nog komen gaat, in Nederland muziekland.
22 juni 2020
In verband met het corona, hebben veel helden van het Nederlandse lied zich afgevraagd, wat ze moesten doen
26 juni 2020

Ja Nederland mag weer en nee, er zijn weinig Nederlandse helden van het vaderlandse lied omgevallen.

Nederland begint af te tellen richting 1 juli, de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, heffen alvast, het glas en geven actw the precance met het Nederlandse lied, welke recht uit het hart komt.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied hebben liefde voor het vak en zijn de gelukkigste mensen nu we van lockdown, naar lockoff gaan, in Nederland muziekland.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten waarvoor ze de afgelopen drie maanden gestreden hebben.

Het strand van Nederland gaat weer open, de polonaise mag weer gelopen worden, wel op 1,5 meter afstand en het mondkapje blijft een feit.

Voor iedereen blijven de regels gelijk, maar er gaan veel deuren open, die in het nieuwe normaal, tot 1 september gesloten zouden blijven.

Ja Nederland mag weer van zijn Nederlandse helden van het vaderlandse lied houden en nee, er zijn weinig helden omgevallen, ook al stond het water tot aan de lippen.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hangen de vlag uit en gaan in de hoogste versnelling richting de charts.

Comments are closed.