Nationale helden van het vaderlandse lied, genieten van het Nederlandse lied, als de grondvesten staan te schudden.

Na bloed, zweet en tranen praten de Nederlandse helden met een goed gevoel over de nieuwe single en schreeuwen dit van de daken
5 november 2019
Als een nationale held het helemaal maakt, in Nederland muziekland is deze gelukkig, maar wordt de held gebroken, dan is het dikke scheisse.
7 november 2019

Nationale helden van het vaderlandse lied, genieten van het Nederlandse lied, als de grondvesten staan te schudden.

Zonder het Nederlandse lied kunnen de nationale helden niet leven.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen genieten van het leven, waar het Nederlandse lied hoog aan de hemel straalt.

Keer op keer worden de gebeden verhoord door het nationale publiek, die trots zijn op het Nederlandse lied, die een speciale plek in het hart veroverd heeft.

Als de handen bij het publiek, boven het hoofd gaan en de heupen heen en weer, kan het Nederlandse lied en dag niet meer stuk voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied.

Elke Nederlandse held van het vaderlandse lied, wil de nieuwe singel het liefst zo dicht mogelijk op zijn hart dragen om de grondvesten in de kroegen en de charts te laten trillen.

De volgende nationale helden kunnen niet leven zonder het Nederlandse lied en lanceren vol passie en vuur hun nieuwste hit.

Comments are closed.