Als een nationale held het helemaal maakt, in Nederland muziekland is deze gelukkig, maar wordt de held gebroken, dan is het dikke scheisse.

Nationale helden van het vaderlandse lied, genieten van het Nederlandse lied, als de grondvesten staan te schudden.
6 november 2019
Als het donker wordt en het ritme van de nacht de klok wordt ingeluid, Laten de Nederlandse helden van het vaderlandse lied zien hoe het Nederlandse lied klinkt
10 november 2019

Als een nationale held het helemaal maakt, in Nederland muziekland is deze gelukkig, maar wordt de held gebroken, dan is het dikke scheisse.

Het leven voor een Nederlandse held van het vaderlandse lied is altijd een feest, omdat het Nederlandse publiek trotst op het Nederlandse lied is.

Het maakt niet uit of de helden in Brabant of Groningen zijn, Nederland zal altijd achter zijn helden staan.

In Nederland muziekland ligt de lat hoog, voor de nationale helden van het vaderlandse lied.

Een Nederlandse hit maakt het helemaal en laat de grondvesten trillen of de Nederlandse held wordt compleet gebroken als de held de charts niet weet te halen, dat is voor de Nederlandse held, dan dikke scheisse.

De helden van het vaderlandse lied kijken dan ook niet achterom, maar beginnen weer ineens, volgas, met bloed, zweet en tranen in de studio, om de muzikale berg weer zo snel mogelijk te beklimmen.

Met het carnaval in aantocht, het traditionele sinterklaasfeest en de warme gezellige kerstdagen voor de voor de deur, willen de volgende helden van het vaderlandse de charts nogmaals te bestormen.

Comments are closed.