Iedereen weet dat er zoveel uren, aan gezelligheid verloren zijn gegaan bij het Nederlandse lied, door de pandemie covid-19

Corona heeft het Nederlandstalige lied en zijn vaderlandse helden veranderd in Nederland muziekland
2 april 2021
Alles komt weer goed in Nederland muziekland, de goede ouwe gaat herleven met de Nederlandse helden van het vaderlandse lied
10 april 2021

Iedereen weet dat er zoveel uren, aan gezelligheid verloren zijn gegaan bij het Nederlandse lied, door de pandemie covid-19

Voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, komen dromen uit, op dezelfde plek waar het licht uitgegaan is, voor een lange periode, gloort voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied licht, aan het einde van de tunnel.

Het aftellen is begonnen, de ruwe diamanten kunnen weer schitteren aan de horizon en kunnen straks weer de hele avond dansen met hun fans.

Eindelijk kunnen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hun leven weer leven en hun dromen weer lekker waarmaken.

De eindstreep voor covid-19 is bijna in zicht, het rustpunt voor de Nederlandse helden is vanaf vandaag verleden tijd.

Met heel het hart, houden de Nederlandse helden van het vaderlandse lied en kunnen niet wachten totdat het moment is aangebroken, dat het muzikale vuurwerk door de boxen giert.

De covid-19 heeft ook zijn sporen nagelaten in Nederland muziekland, vele helden zijn er even tussenuit geweest, omdat optredens aan de kapstok gehangen konden worden, maar de liefde voor het Nederlandse lied is niet weggeweest.

De volgende Helden van het vaderlandse lied wachten niet tot er op de gong geslagen wordt, maar vliegen vooruit om op de wolken te zweven.

Comments are closed.