Corona heeft het Nederlandstalige lied en zijn vaderlandse helden veranderd in Nederland muziekland

A.s zondag 4 april zal het Nederlandse lied tot aan de horizon stralen, bij Oog-Tv vanaf 18.00 uur, samen met de gebroeders Waterloo
2 april 2021
Iedereen weet dat er zoveel uren, aan gezelligheid verloren zijn gegaan bij het Nederlandse lied, door de pandemie covid-19
7 april 2021

Corona heeft het Nederlandstalige lied en zijn vaderlandse helden veranderd in Nederland muziekland

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn de leugens en verhalen rond corona zat en willen het Nederlandse lied weer van de daken schreeuwen, voor het nationale publiek.

Voor veel Nederlandse helden van het vaderlandse lied, staat het water aan de lippen, het is nu dan ook alles of niets.

Als de Nederlandse helden van het vaderlandse lied terugkijken op het afgelopen jaar, hoe het gegaan is, zien de Nederlandse helden, dat het Nederlandse lied op dit moment vriendschap zonder liefde is.

Op vele Nederlandse helden van het vaderlandse lied, rust een engel op de schouder, maar als de Nederlandse helden van het vaderlandse lied niet in de hemel op de muzikale wolken mag zweven.

Het duurt allemaal te lang, waarom nu geen versoepeling, zodat Rocky en Jan en Alleman weer kunnen genieten van het oer-Hollandse, Nederlandse lied, waar gezelligheid geen tijd kent.

De volgende Nederlandse helden van het Vaderlandse lied, laten zich niet klein krijgen en lanceren hun nieuwe song.

Comments are closed.