Hou je maar vast, Drommels Dutch, Lanceert nieuwe singel, die recht uit het hart komt en het hart diep zal raken

De Nederlandse helden houden van niets anders dan het Nederlandse lied
18 maart 2020
Als held van het vaderlandse lied, moet je durven gokken, als je voor een Nederlandse song gekozen hebt kan je niet meer terug
20 maart 2020

Hou je maar vast, Drommels Dutch, Lanceert nieuwe singel, die recht uit het hart komt en het hart diep zal raken

De leadzangeres Anneke Folkersma van Drommels Dutch/Entertainer uit Veendam, is een bezige, die geen vallende ster is, maar een reizende ster, die in het Nederlandse lied zegt wat ze voelt.

Drommels Dutch heeft inmiddels het Nederlandse muziekland weten te veroveren en gaat dieper dan diep met het Nederlandse lied, waar Anneke de liefde voor voelt.

Elke morgen vroeg voelt Anneke, de liefde voor het Nederlandse lied door de aderen stromen, met de hoop, dat overal het Nederlandse lied van haar door de speakers galmt en de glazen op de bar dansen.

De nieuwe song “Ik Hou je vast” van Drommel Dutch, weet een gevoelige snaar te raken bij het nationale volk, de song is een zwaar nummer, die luchtig klinkt, met het zuivere stemgeluid van Drommels Dutch

De nieuwe song is dan ook een warm nummer, recht uit het hart, die vele harten zullen raken.

De singel ik hou je vast is voor Anneke een eerbetoon aan haar overleden vader , die de grootste fan van Drommels Dutch was.

Mensen in je leven verliezen is het ergste wat je kan overkomen, maar in de Nederlandse muziek kan je dit een plek geven.

Comments are closed.