Als held van het vaderlandse lied, moet je durven gokken, als je voor een Nederlandse song gekozen hebt kan je niet meer terug

Hou je maar vast, Drommels Dutch, Lanceert nieuwe singel, die recht uit het hart komt en het hart diep zal raken
20 maart 2020
Het Nederlandse lied, zal het Coranavirus overwinnen met hun Nederlandse helden
22 maart 2020

Als held van het vaderlandse lied, moet je durven gokken, als je voor een Nederlandse song gekozen hebt kan je niet meer terug

De lach van het publiek, maakt een held van het vaderlandse nog geen miljonair in Nederland muziekland, als Nederlandse held van het vaderlandse lied moet je hard tegen de wind in fietsen.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, beloven het publiek plechtig, dat ze altijd hart voor het Nederlandse lied hebben en dit een warm hart toedragen.

De nieuwe generatie nationaal publiek, de kleine kinderen, de lieve kleine meisjes en de stoere jongens met hun puberbrein, gaan niet neer aan de kant voor het Nederlandse lied, maar dragen het Nederlandse lied een warm hart toe.

Het Nederlandse lied blijft in populatie toenemen van het nationale publiek, op het plein, in de tent of in de kroeg, met een glas rode wijn of een biertje in de hand.

Goodbey my love, klinkt het aan het eind van de avond en sodemietert iedereen op, naar zijn hometown, om de volgende dag weer kunnen te genieten van de Nederlandse helden.

De volgende Nederlandse helden hebben de gok genomen, om hun nieuwste song aan de man te brengen.

Comments are closed.