Het Nederlandse lied van de daken schreeuwen is alles wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten dat ze het vaderlandse publiek nodig hebben, om tot grote hoogte te stijgen
9 juli 2019
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten deze zomer, het publiek, van links naar rechts en van voor naar achter genieten
14 juli 2019

Het Nederlandse lied van de daken schreeuwen is alles wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen

De Nederlandse muziek, is wat het nationale publiek wil, van de Nederlandse helden van het vaderlandse lied.

Gelukkig, is de allermooiste tijd, voor een Nederlandse held van het vaderlandse lied, als de nieuwe singel gelanceerd wordt en het eerste exemplaar overhandigd wordt.

Als de overhandiging heeft plaatsgevonden en de singel gelanceerd, is alles bij lange na niet voorbij, want dan is het moment aangebroken, om de charts te bereiken, om de hoogste positie te behalen.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, wachten niet op de nacht die komen gaat, maar laten de grondvesten per direct trillen.

Het leven van een Nederlandse held gaat niet altijd over rozen, het is met bloed, zweet en tranen werken aan de nieuwe singel en dan gaat het soms zus en soms het zo, om het einddoel, wat de Nederlandse helden voor ogen hebben te bereiken.

Maar als de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, met hun mooie blauwe ogen, vol passie en vuur het Nederlandse lied van de daken mogen schreeuwen, zijn ze terug bij de roots van het Nederlandse lied, wat heel Nederland in het hart gesloten heeft.

De volgende helden van het vaderlandse lied, weten wat ze willen, gelukkig de allermooiste tijd in Nederland muziekland is weer aangebroken.

Comments are closed.