De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten deze zomer, het publiek, van links naar rechts en van voor naar achter genieten

Het Nederlandse lied van de daken schreeuwen is alles wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen
10 juli 2019
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, vechten zich naar de hitlijsten toe, om de hoogste notering te bereiken
15 juli 2019

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten deze zomer, het publiek, van links naar rechts en van voor naar achter genieten

De dingen in de Nederlandse muziek zijn nog nooit veranderd, de Nederlandse helden van het vaderlandse lied weten wat doen.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten van het lekkere leven te genieten en in Nederland Muziekland sfeer te maken, of in het zwembad is bij de badjuffrouw is met die mooie blauwe ogen, in de kroeg waar keihard gezopen wordt, tot de laatste druppel, of in de feesttent, waar het nationale publiek feestviert van links naar recht en voor naar achter.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten hun leven zo in te delen, dat als de 5 in de klok zit, het Nederlandse lied vol passie en vuur van de daken geschreeuwd wordt, zo kan het dus ook.

Het nationale publiek heeft het Nederlandse lied in het hart gesloten heeft en de dance moves hebben vrij baan in deze zomer.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, trappen het gas tot de bodem in en gaan met gierende banden richting de charts.

Comments are closed.