Het gezellige publiek bij de Waterloos on Tour in uitverkochte Huize maas, was zo dol als een stier

De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied
13 mei 2018
Wie had ooit gedacht, dat zoveel helden van het Nederlandse lied een vaderlands lied, recht uit hun hart zullen zingen
16 mei 2018

Het gezellige publiek bij de Waterloos on Tour in uitverkochte Huize maas, was zo dol als een stier

De Waterloos nemen het publiek a.s. zondag op Oog-TV om 18.00 , mee terug in de tijd, naar de derde woensdag in oktober, naar de Waterloos on Tour in een uitverkochte Huize Maas.

Afgelopen najaar was het daverende enthousiaste publiek op de derde woensdag van oktober in de gezellige uitverkochte Huize Maas, met de Waterloos on tour, zo dol als een stier.

De grondvesten hebben staan schudden en het dak ging eraf op het Grootste Nederlandstalig volksfeest, dat zijn weerga niet kent.

De helden van het Nederlandse lied, werden op handen gedragen, door uitzinnige publiek, die luidkeels elk nummer wisten mee te zingen en uitzinnig nee te feesten.

Zo ook bij:

De landelijke en regionale helden van het Nederlandse lied, wisten vol trots en passie, het publiek aan zich te binden, wilt u deze gezelligheid herbeleven of meemaken, stem a.s. zondag dan af op Oog Tv om 18.00 om hier niks van te missen.

Ook gaan dit jaar de Waterloos weer on tour en zullen op 13 juni, de feesttent Zuidbroek op hun grondvesten laten trillen en het dak eraf blazen. Kijk voor meer info op www.uurtjewaterloo.nl

 

Comments are closed.