De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied

De Nederlandse Helden van het vaderlandse lied zijn zo dol als een stier, omdat ze hier zo van houden
13 mei 2018
Het gezellige publiek bij de Waterloos on Tour in uitverkochte Huize maas, was zo dol als een stier
15 mei 2018

De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied

De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied.

De Drentse zanger, het aanstormend talent Rick Folkers uit Emmen, die hart heeft voor het Nederlandse lied en de motorsport hiervoor heeft laten varen, ziet de zon weer schijnen, nadat de debuutsingle “Wat moet ik nou”, niet de kans in de Nederlandse muziekvijver heeft gekregen, die de singel verdiende.

Rick, wist even niet wat hij moest, maar heeft alsnog de krachten gebundeld om de debuutsingle wat moet ik nou een tweede kans te geven, waar de zanger voor de volle 100% achter staat.

Na regen komt zonneschijn, dit geld zeker voor Rick, een doorzetter op het Nederlandse muziekvlak, Rick is er helemaal klaar voor en sterker dan voorheen.

In de tweede ronde is Rick met de debuutsingle wat moet nou, bij tekstschrijver/componist Manfred Jongenelis aanbeland, die tevens voor tekst en muziek verantwoordelijk is.

De nieuwe singel wat moet ik nou is een vrolijke, frisse, opzwepende, feestelijke feelgood, meezinger met een gezellige, warme, swingende beat overgoten, welke gaat over de onzekerheid van Rick van het ontmoeten van een leuke meid, die de zanger overwint.

Comments are closed.