Gek genoeg wordt de Nederlandse held van het vaderlandse lied  een spiegel voorgehouden om kolen op het vuur te gooien

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben liefde voor het nationale product
22 april 2021
Wanneer de Nederlandse muzikale visvijver vol zit, weet niemand, maar als het om de liefde in het vak gaat, staan de nationale helden vooraan.
26 april 2021

Gek genoeg wordt de Nederlandse held van het vaderlandse lied  een spiegel voorgehouden om kolen op het vuur te gooien

Aan één kant gloort er licht aan het einde van de tunnel in covid-tijd, maar aan de andere kant is de storm nog niet gaan liggen.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen maar één ding: Het ontspoorde Nederlandse lied met z’n allen weer op de rails zetten.

Zodat de vaders, moeders en het nationale publiek weer kunnen genieten in Nederland muziekland, van de gezelligheid, het proosten op het leven met een kratje bier in het verschiet.

Lang leve het Nederlandse lied, dat op handen gedragen wordt, door het nationale publiek en wie weet gaan alle remmen snel los om in de hoogste versnelling richting de Feesttenten, de kroegen en de pleinen te gaan om de grondvesten te laten trillen.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zorgen dat in Nederland muziekland, de waakvlam blijft branden om straks op volle sterkte het Nederlandse lied te ontbranden, om de grondvesten op volle kracht te laten trillen.  

René Karst – Kolen op het vuur

Jordi Pleijsier  – Gek genoeg

DJ Martiens ft. Roy Otters – Leve het kratje bier

Eefje de Visser – Storm

Henny Thyssen ft. Belinda Kinnaer – Ontspoord geluk

Dennis Kroon – Weet je niet

Ricardo Hanenberg – Je vader en moeder

DJ Flow ft. Tim Schalkx – Daar gaan we dan (Wellerman)

Comments are closed.