De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben liefde voor het nationale product

Het is niet te bevatten, De Overijsselse zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is dinsdag 20 april jl. op 51 jarige leeftijd overleden
21 april 2021
Gek genoeg wordt de Nederlandse held van het vaderlandse lied  een spiegel voorgehouden om kolen op het vuur te gooien
25 april 2021

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben liefde voor het nationale product

De helden van het vaderlandse lied kijken niet achterom, maar willen elke dag de wereld veroveren en alles geven om aan de hemel te stralen met het Nederlandse lied.

de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, voelen zich vrij en vieren elke dag het leven, het is net een favoriete film, langzaam begint het licht te gloren aan het einde van de tunnel.

De Nederlandse helden staan in de startblokken, om vol gas richting de podia, de kroegen, de pleinen en de feesttenten te rennen, om te feesten met niemand anders dan het Nationale publiek weer op te pakken.

Het nationale publiek, die in de bittere tijd het Nederlandse lied is blijven steunen, hoopt dat het slot eraf gaat, zodat de gezelligheid rondom Nederland muziekland in de nacht, weer te horen is op het Bloubergse strand tot Zandvoort toe en van Groningen tot aan Maastricht.

Het Nederlandse lied is van het Nationale publiek en die kan hier niet zonder, Het Nederlandse lied is gewoon de volle duizend punten waard en dit zal niet door covid-19 verbroken worden.

Comments are closed.