De Nederlandse helden van het vaderlande lied, waren dichterbij dan ooit, om terug te keren naar het oude normaal

De Nederlandse helden, die als geen ander het ritme en gevoel van het Nederlandse lied kennen, kunnen zich niet lekker laten gaan
11 juli 2021
De horeca wil niks liever dan de tapkraan open te draaien en de Nederlandse helden van het vaderlandse lied met open armen te ontvangen
17 juli 2021

De Nederlandse helden van het vaderlande lied, waren dichterbij dan ooit, om terug te keren naar het oude normaal

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn héél even.in de wolken geweest toen er versoepelingen aangekondigd waren, omdat de pandemie gunstige cijfers wist te laten zien.

Met liefde voor het Nederlandse lied, vol passie en vuur, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, het nationale publiek deze zomer graag meenemen, om de nacht te plukken op de palm witte stranden waar uitgebreid gedanst kan worden en de grondvesten te laten trillen.

Helaas lijkt covid-19 voor de zoveelste keer roet in het eten te gooien.

Niemand weet van de Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek, hoe lang het zwaard van Damocles boven het hoofd zal hangen in Nederland muziekland.

Helaas kunnen de Nederlandse helden niet in de glazen bol kijken, hoelang dit parten gaat spelen in Nederland muziekland, maar hopen binnenkort over te zwemmen van de muzikale visvijver naar het vaste land, om Nederland muziekland weer ouderwets gezellig te maken.

Aan de volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied,  zal het niet liggen om met z’n allen te gaan feesten als beesten.

Comments are closed.