De horeca wil niks liever dan de tapkraan open te draaien en de Nederlandse helden van het vaderlandse lied met open armen te ontvangen

De Nederlandse helden van het vaderlande lied, waren dichterbij dan ooit, om terug te keren naar het oude normaal
15 juli 2021
De Nederlandse helden van het vaderlande lied, willen het nationale publiek graag meenemen naar de Griekse, Spaanse, of Nederlandse zon
18 juli 2021

De horeca wil niks liever dan de tapkraan open te draaien en de Nederlandse helden van het vaderlandse lied met open armen te ontvangen

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen het liefst flirten met het nationale publiek en zich helemaal laten gaan in de liefde voor het vak.

Wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zullen gaan doen, nu de cijfers, niet gunstig stemmen. weet niemand zoals jij.

De horeca starte op, men kon net weer de humpa, humpa dansen, en de eerste kus geven aan diegene, die je al veel te lang niet gezien hebt.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek, zullen elkaar blijven steunen in Nederland muziekland.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het publiek kan elkaar beter dan men denkt en zullen wachten op betere tijden, om het dak te laten knallen en de grondvesten te laten trillen.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hemelen het Nederlandse lied op en wachten op betere tijden

Comments are closed.