Zondag 16 februari wordt nogmaals het Nieuwjaar ingeluid, bij Oog-tv, Met tweede deel van Amsterdamse band Drukwerk

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied worden op hadden gedragen, door het nationale publiek en met open armen ontvangen
12 februari 2020
Het nationale lied wordt op handen gedragen, daar zijn de Nederlandse helden van het vaderlandse lied dankbaar voor.
13 februari 2020

Zondag 16 februari wordt nogmaals het Nieuwjaar ingeluid, bij Oog-tv, Met tweede deel van Amsterdamse band Drukwerk

Keer op keer beleven de Waterloos on tour het nieuwjaarsfeest opnieuw met de Amsterdamse band Drukwerk, wat a.s zondag van 18.00 te zien is bij Oog-tv of te volgen via de stream (KLIK HIER).

Het is al even geleden, dat 2019 vaarwel is gezegd, maar de Waterloos on tour nemen u nogmaals terug naar het welkom in het jaar 2020, naar de mooiste locatie van Groningen (Het forum).

Nadat de eerste zondag van de maand februari, hoge kijkcijfers scoorde, met de Amsterdamse band Drukwerk op Oog-Tv vanuit het Forum, tijdens Nieuwjaarsfeest, is besloten om alsnog het tweede deel, met de Amsterdamse band Drukwerk uit te zenden.

Op zondag 16 februari, nemen de waterloos on tour je mee terug in de tijd, om de viering van het Nieuwe jaar nogmaals te beleven, met het tweede deel van de Amsterdamse band Drukwerk, maar dan vanuit de luie stoel.

Laat zondag vanaf 18.00 uur a.s het lichtje maar op de tv schijnen bij Oog-Tv, of volg het tweede deel van van de Amsterdamse band Drukwerk via de stream (KLIK HIER)

Comments are closed.