Zanger Rinus uit Drachten, voorspelt dat De Rode Duivels, the champions worden en de gouden schoen meenemen naar huis

Uurtje Waterloo, geeft de Helden van de Nederlandse muziek twee uur de kans om hun singel vol trots en overgaaf te promoten
14 april 2018
Helden van Nederlandse lied voelen zomer in hun hart en stralen dit uit naar het Nederlandse lied.
15 april 2018

Zanger Rinus uit Drachten, voorspelt dat De Rode Duivels, the champions worden en de gouden schoen meenemen naar huis

De Zanger Rinus uit Drachten die een Passie voor het Hollandse lied heeft en het voetbal een warm hart toedraagt, droomt ervan dat de Rode Duivels het wereldkampioen voetbal 2018 zullen gaan winnen.

De zanger Rinus, die veel bananen eet,weet dan ook met volle overtuiging te roepen dat het Nationale Belgische voetbalelftal Wereldkampioen wordt en laat het het voetbal en het Hollandse lied samensmelten.

Rinus weet een nieuwe singel te lanceren met de titel “De rode duivels”, die de gouden schoen zullen winnen op het WK voetbal in Rusland.

Velen met Rinus geloven met volle overtuiging hierin, zoals Marlous, Het meisje van de Oliebollenkraam, de kastelein, Romana, Koele Piet, Chantal en Doutsen en uiteraard ook de vele volgers op de Sociale Media.

Na de wave in het stadion, zullen de doorgewinterde voetbalfans de rups introduceren als de Rode duivels the champions zijn en de gouden schoen meenemen naar huis.

Comments are closed.