Wolter Kroes blijft al 23 jaar Lachen, succes na succes na nachten te hebben liggen dromen

Nu het Weekend is, zal het zonnetje schijnen in Nederland muziekland, waar alle remmen los kunnen gaan
6 juli 2018
Drommels Dutch voelt de liefde in haar hart voor het Nederlandse lied en lanceert vol trots en passie, Amigo.
9 juli 2018

Wolter Kroes blijft al 23 jaar Lachen, succes na succes na nachten te hebben liggen dromen

23 jaar geleden, na nachten te hebben liggen dromen is de altijd goedlachse volkszanger Wolter Kroes uit Westzaan, de Nederlandse muziekwereld ingestapt en kan het Nederlandse lied niet meer loslaten, waar de zanger geen seconde meer zonder kan.

Wolter wordt op handen gedragen door het vaderlandse volk en is niet meer weg te denken in Nederland Muziekland met zijn pakkende en feestelijke songs.

In de afgelopen jaren, heeft de zanger, die ten prooi is gevallen aan het vaderlandse lied ervaren hoe mooi het leven is, als held van het Nederlandse lied.

Wie herinnert zich niet het wereld nummer van Wolter in 2008, Viva Hollandia, die de hoogste positie in de hitlijsten, wist te behalen en waar heel Nederland, minimaal wel één keer dol of dronken op is geweest.

Wolter heeft inmiddels zoveel succesvolle singels achter zijn naam staan, dat dit te veel om op te noemen zijn, maar vandaag is het een heerlijke dag en de zanger maakt je gek, met het lanceren van de nieuwe singel: “Altijd blijven lachen”.

De singel altijd blijven lachen is een swingende, feestelijke, vrolijke, vlotte, zomerse, opzwepende, uptempo singel overgoten met Spaanse gitaarmuziek en een zwoele, warme beat, die lekker in het gehoor ligt.

De singel altijd blijven lachen zal de komende zwoele zomer vaak te beluisteren zij, een swingend feestnummer ten voeten uit.

Comments are closed.