Waterloos on tour met Nederlandse helden van het vaderlandse lied, waren welkom op het nieuwjaarsfeest van de gemeente Groningen

Iedereen houdt van het Nederlandse lied en zijn helden, of dit nu gaat om de buurvrouw, de vrijgezel, of de bierverslindende man
18 januari 2020
Met liefde voor het vak, zijn de Nederlandse helden van het vaderlandse lied altijd onderweg
20 januari 2020

Waterloos on tour met Nederlandse helden van het vaderlandse lied, waren welkom op het nieuwjaarsfeest van de gemeente Groningen

Zondag 19 januari wordt het nieuwjaar bij Oog-TV, vanaf 18.00 uur dunnetjes overgedaan met de Waterloos on tour of (KLIK HIER)

Iedereen was welkom op het Nieuwjaarsfeest van de Gemeente Groningen, in het Forum, midden in het Centrum van Groningen.

Het Nieuwjaarsfeest is traditiegetrouw geopend met een toespraak van de Burgemeester (Koen Schuiling), van de stad Groningen.

Waar een feest is, kan het Nederlandse lied niet ontbreken en zijn de Waterloos van de partij, met de Waterloos on tour, samen met Drukwerk, René Karst, Johan Tel, Koos Jansen en Michael Nobbe, wordt er teruggeblikt, hoe het nieuwe jaar ingeluid wordt met het Nederlandse lied.

A.s. zondag 19 januari zal Oog-TV vanaf 18.00, in het eerste deel van de Waterloos on tour, vanuit het Forum, terugblikken naar het gezellige Nieuwjaarsfeest van de Gemeente Groningen en is te volgen via de stream (KLIK HIER)

Comments are closed.