Wat is een volkswijk, zonder Nederlandse muziek en zijn Nederlandse helden helden, helemaal niks.

Het Nederlandse lied is veel te mooi, om het op te geven, De nationale helden willen alleen maar helemaal los gaan
11 februari 2020
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied worden op hadden gedragen, door het nationale publiek en met open armen ontvangen
12 februari 2020

Wat is een volkswijk, zonder Nederlandse muziek en zijn Nederlandse helden helden, helemaal niks.

Dit is een van de redenen waarom het altijd gezellig is, in het drukbezochte Jongerencentrum Oosterpark (JOP), op de Hollandse avonden aan de Klaprooslaan 304a te Groningen.

Houdt 11 april vrij en zet deze datum in de agenda, op deze datum zal het Nederlandse lied vanaf 19.00 in Het JOP (Jongerencentrum Oosterpark) door de boxen gieren, de grondvesten laten trillen, het dak eraf knallen en de bierglazen op de bar laten dansen.

 

Het muzikale duo Johan & Alex zal de Hollandse avond in de hoogste versnelling, met gierende banden inluiden, Waar een Gastoptreden van Koos Jansen niet mag ontbreken.

 

Johan & Alex zijn geen onbekenden in de Nederlandse muziek, als het om sfeer, gezelligheid en feest gaat, er is geen feest als Johan & Alex niet zijn geweest.

 

Ook Koos Jansen, (ook wel de Groninger André Hazes) in de volksmond genoemd, een rasechte held van het Nederlandse lied, is geen onbekende in Nederland muziekland.

 

Met deze helden van het Nederlandse lied is een Hollandse avond van succes verzekerd, vergeet dus niet om 11 april te noteren in de agenda en laat je op deze avond vanaf 19.00 verrassen door de Nederlandse helden, Johan & Alex en Koos Jansen in het JOP (Jongerencentrum Oosterpark), aan de klaprooslaan 304a te Groningen.

 

Comments are closed.