Wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied in de tijd van de corona-crisis, voelen, gaat door merg en been

Nederlandse helden van het vaderlandse lied zijn bijna klaar, voor het nieuwe normaal, waar anderhalve meter de norm is.
21 mei 2020
Nederland muziekland, met zijn Nederlandse helden voor het vaderlandse lied, weet de mooiste parels aan de hemel te doen stralen
26 mei 2020

Wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied in de tijd van de corona-crisis, voelen, gaat door merg en been

Als alles echt over en achter de rug is, Komen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied terug, om het nationale publiek, laten te genieten van het mooie leven van het Nederlandse lied.

Niemand weet wanneer de tenten, de kroegen en pleinen weer open gaan, waar het publiek voor de Nederlandse helden zullen zijn, die het Nederlandse lied op handen dragen.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied staat te popelen om het nationale publiek mee te gaan nemen in een reis in de tijd, in het hier en nu, op het vlakke land in ons kikkerland, om het publiek weer te zien dansen.

Maar zolang het doek nog niet open kan bij evenementen, waarbij, er met een heerlijk glaasje bier geproost wordt, er zomerliefdes ontstaan en Irma vooraan op anderhalve meter, bij de Nederlandse helden van het vaderlandse lied wil staan.

Het liefste gaan de nationale helden van het vaderlandse lied los, om het nationale publiek te kennen te geven, dat er nog steeds passie en vuur in het Nederlandse lied zit.

De volgende helden genieten van het mooie leven in Nederland muziekland, waar anderhalve meter de norm is, maar lanceren vol passie en vuur hun nieuwe song.

Comments are closed.