Waar je ook heen gaat, in de maatschappij, waar anderhalve meter een feit is, gaat het best goed

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten best, dat het optreden in het stamcafé, nog geen doorgang zal vinden
30 mei 2020
Het vaderlandse lied, wat alles voor de Nederlandse helden betekent, kan weer luidkeels, door het nationale volk meegezongen worden
2 juni 2020

Waar je ook heen gaat, in de maatschappij, waar anderhalve meter een feit is, gaat het best goed

Voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, is het leven ook te mooi om waar te zijn en zijn.

De helden zijn niet bij de pakken gaan neerzitten, maar in de hoogste versnelling, zich gereed gemaakt, voor de dag, alles weer van slot mocht.

De Helden van het Nederlandse lied, willen allemaal maar één ding en dat is vol vuur en passie, het Nederlandse lied van de daken schreeuwen, waar het nationale publiek op veilige afstand van anderhalve meter, met 18 glazen bier kan proosten op het Nederlandse lied.

Nu het Nederlandse lied, de normen en waarden overleefd hebben en het leven weer soepeler wordt, kan Dolores weer genieten van het Nederlandse lied en de schatjes en stoere mannen de heupen weer laten wiegen op het Nederlandse lied.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlande lied, willen het Nederlandse lied, naar hoogste podium tillen, waar het nationale volk van kan genieten.

Comments are closed.