Eindelijk is het zo ver a.s zondag de Eerste beelden van de Waterloos on tour 2017 vanuit de Huize Maas op Oog TV

Erik Möller voelt zich in zijn hart nog jong en lanceert nieuwe singel
14 november 2017
De Hollandse muziek viert hoogtij met zee van artiesten die hart voor de muziek hebben
16 november 2017

Eindelijk is het zo ver a.s zondag de Eerste beelden van de Waterloos on tour 2017 vanuit de Huize Maas op Oog TV

Het is dan al bijna weer een maand geleden dat de Gebroeders Waterloo i.s.m. de Stadjerspas, de Waterloos on tour (2017),  het grootste Nederlandstalig volksfeest hebben gepresenteerd met 70 artiesten in een uitverkochte Huize Maas te Groningen.

De televisiebeelden zijn dan gemonteerd en a.s. zondag om 18.00 zal dit spektakel 2 wekelijks te volgen zijn op Oog Tv, de 1ste en de derde zondag van de maand.

De opening werd verricht door voormalig Burgemeester Vreeman van Groningen en voormalig voormalig wethouder Dig Istha, die op spectaculaire en ludieke wijze de Waterlooshow on tour voor geopend verklaarde.

Voormalig Burgemeester Vreeman en voormalig Wethouder Dig Istha hadden samen met Harry Slinger, de Frontman van Drukwerk het nummer schijn een lichtje op mij, opnieuw ingestudeerd en nieuw leven ingeblazen voor de Waterloos on tour.

De Waterloos on tour, het grootste Nederlandstalige Volksfeest met 70 artiesten zal in een lange trein op Oog tv voorbij komen, waar het publiek met Hartelust van kan genieten.

Reden te meer om a.s zondag om 18.00 uur gekluisterd aan de buis te zitten, bij Oog Tv.

Comments are closed.