Voor het zesde jaar op rij gaan de Waterloos weer on tour, naar het gezellige Huize Maas aan de Vismarkt te Groningen

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten zich gaan en vinden het te gek om het publiek voor zich te winnen
9 augustus 2019
Voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied is de finale van de zomer is in zicht, de zwemband kan weer in de kast
10 augustus 2019

Voor het zesde jaar op rij gaan de Waterloos weer on tour, naar het gezellige Huize Maas aan de Vismarkt te Groningen

De Waterloos on tour, wordt voor het zesde jaar op rij, het grootste Nederlandstalig volksfeest dat zijn weerga niet kent, met tal van Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die allemaal dezelfde passie hebben en dat is de passie voor het Nederlandse lied.

Bij de 6de Waterloos on tour zal uiteraard weer beeldmateriaal opgenomen worden, door RTV-RSO Groningen, die later in het seizoen te zien zal zijn bij de Waterlooshow op Oog-TV Groningen, iedere 1ste en 3de zondag van de maand.

Op 18 september is het zo ver, dan zijn de Waterloos on tour, in de gezellige Huize Maas, het grootste Nederlandstalig volksfeest, dat zijn weerga niet kent.

De voorbereidingen zijn in volle gang, houdt de site: www.uurtjewaterloo.nl en de facebookpagina’s: De gebroeders  Harry en Milano Waterloo  en Johhny Shownieuws (KLIK HIER) of “De Waterloo’s On Tour” Woensdag 18 September 2019 Huize Maas Groningen (KLIK HIER) .

Houdt vooral, alle andere media nauwlettend in de gaten voor de Line-up en wanneer de voorverkoop van de Waterloos on tour start, het grootste Nederlandstalig volksfeest, voor maar €1,..

De Waterloos on Tour hebben er als vanouds weer zin in, samen met de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, dit mag je als nationaal publiek, niet missen, als je het Nederlandse lied, in je hart hebt gesloten en van gezelligheid houdt.

De Waterloos on tour hebben er zin in op woensdag 18 september, van 18.30 tot 00.30, in de gezellige Huize Maas te Groningen aan de Vismarkt, wat al vijf jaar achtereen een daverend succes is voor €1,- vol met vrolijke en lachende gezichten.

Samen met vele Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die als sterren aan de hemel stralen en zal Groningen als muziekstad weer op de kaart gezet worden

De Waterloos on tour is een Nederlands volksfeest wat u niet mag missen. 

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zullen samen met de Waterloos on tour de grondvesten in hartje Groningen doen trillen.

Comments are closed.