Peter Beense weet weer een dampende feestkneiter te lanceren met Alles draait om geld

Het geluk lacht de Nederlandse helden van de vaderlandse muziek toe, als de release geweest is.
3 augustus 2018
DJ Roma weet hoe je een singel, sexy moet laten klinken, om harten in vuur en vlam te zetten
6 augustus 2018

Peter Beense weet weer een dampende feestkneiter te lanceren met Alles draait om geld

Het mooiste deel van de Nederlandse rasartiest/volkszanger Peter Beense, die al meer dan 30 jaar zijn vak verstaat, is de vaderlandse muziek in de Amsterdamse nachten, die van Nederland tot Spanje door de boxen giert, de muziek waar Peter van houdt.

Voor geen goud wil Peter, Nederland muziekland missen, waar de rasartiest, keer op keer het dak er weet af te blazen en op handen gedragen wordt door het Nederlandse publiek.

Het mooiste deel van Peter zijn leven is pleinen, feesttenten en kroegen omdopen tot een dienende omgeving, De volkszanger lanceert dan ook met volle trots en passie, een kneiter van een feestsingle met de titel “Alles draait om geld”, die geschreven is door Frank Verkooyen.

Als je op je geld broedt en sterft, heb je een mooi arm leven geleden, je kan beter de economie spekken en je geld laten rollen, dan weet je wat liefde is en voel je je heerlijk om te sterven als een god in Frankrijk.

De nieuwe singel alles draait om geld is een krachtige, oer-Hollandse, vrolijke, feestelijke, opzwepende, meedeiner met een hoog meezinggehalte, overgoten met het warme, typische sound van Peter en een dampende beat, die op zijn lijf geschreven is en de grondvesten komende tijd zullen laten trillen.

Comments are closed.