Op een dag, als de hamer toegeslagen heeft,  zal het Nederlandse lied in de horeca klinken als nooit tevoren

Ook de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten dat na regen, de zon zal gaan schijnen
17 oktober 2020
Nederlandse helden van het vaderlandse lied, trekken ten strijde en gaan covid-19 niet uit de weg
20 oktober 2020

Op een dag, als de hamer toegeslagen heeft,  zal het Nederlandse lied in de horeca klinken als nooit tevoren

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, volgen elke dag hun dromen en willen niks anders dan het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.

Nu covid-19 de boventoon voert, gelden voor de horeca andere regels, waardoor de Nederlandse helden rechtstreeks zwaar geraakt worden.

De horeca is een waar platform voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, waar een boterham verdient wordt, met de covid19 aan de macht slinkt het beleg, voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied.

Op een dag zal de hamer, het covid-19 hebben verdreven, hoe lang dit gaat duren weet niemand binnen de grenzen van Nederland muziekland.

Voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied geld, dat het nu één voor allen is en allen voor 1, het Nederlandse lied is de trots van het nationale volk, wat je in deze sombere tijd niet mag laten zaken.

De volgende helden van het vaderlandse lied proberen de teugels van het Nederlandse lied niet te laten vieren en lanceren met volle trots, vol passie en vuur hun nieuwe single waar de ouders en het nationale volk trots op zal zijn.

Comments are closed.