Onderweg naar de kerst in covid-tijd, moet een wonder gebeuren voor het muziekland, om kerst samen te vieren met het Nationale publiek

Zonder het Nederlandse lied, voelen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zich niet op hun gemak
11 november 2020
OOG-Tv, kijkt a.s. zondag, 16 november met een gerust hart terug, naar de Waterloo’s on tour, vanuit een gezellige Huize Maas te Groningen
14 november 2020

Onderweg naar de kerst in covid-tijd, moet een wonder gebeuren voor het muziekland, om kerst samen te vieren met het Nationale publiek

Iedereen weet, net als jij en ik, dat de helden van het Nederlandse lied, vol passie en vuur op de wolken willen dansen, om het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.

Helaas zal de werkelijkheid anders zijn.

In covid-tijd, zullen de Nederlandse helden het vaderlandse hun eigen leven niet kunnen leven, de Polderkinderen kunnen niet de Nederlandse helden van het vaderlandse lied en hun vrienden uit het oude normaal begroeten bij evenementen.

Niks, is zo mooi als het Nederlandse lied, dat weerklinkt in een gezellige kroeg of feesttent, waar het nationale publiek, onder het genot van een versnapering luidkeels meezingt.

In de tijd van covid19, weten de Nederlandse helden het hoofd boven water te houden, door veel beweegende beelden, vol met pixels te gebruiken.

In Nederland muziekland is de gezelligheid ver weg en klinkt het vaderlandse lied inderdaad anders.

Helaas Nederland muziekland moet, ook door de zure appel heen, op dit moment is er voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, geen droog brood meer te verdienen.

De Nederlandse helden moeten door en kunnen zich niet schuil houden, totdat covid-19 overgewaaid is, want niemand kan inschatten, hoelang het covid-19 stand houdt.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, gaan ervoor en laten zich niet uit het veld slaan.

Comments are closed.