Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn vaak uren onderweg, maar dat is het leven

Het Uurtje Waterloo, weet de luisteraar telkens twee uur te boeien, met een willekeur van het Nederlandse lied
15 maart 2019
Waarom Nederlandse helden op het nationale product, is omdat ze verliefd zijn op het Nederlandse lied
17 maart 2019

Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn vaak uren onderweg, maar dat is het leven

Alles heeft een reden, voor de Nederlandse held geld: dat het Nederlandse lied de reden is waarvoor de helden van het vaderlandse lied leven.

Geef de helden, die soms urenlang onderweg zijn, een microfoon en de helden laten de harten smelten van het nationale publiek, de harten zullen boem, boem gaan en de grondvesten zullen trillen.

De meeste nationale helden hebben een engel op hun schouder, als het om het Nederlandse lied gaat, met hun gouden stemgeluid.

Het nationale publiek, mag dan ook trots zijn op de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die keer op keer het dak, op de landelijke eraf weten te blazen, dat is het leven van een Nederlandse artiest, waar de lieve meiden en jongens alleen maar dansen.

De Nederlandse muziekwereld is tevens een harde wereld, je moet niet liegen en bedriegen, want dan kan je als Nederlandse held de boel de boel laten.

Wat de helden van het Nederlandse lied, het nationale publiek hebben aangedaan is ongekend, landelijk weet het nationale publiek, luidkeels het Nedrlandse muziek mee te zingen onder het genot van een drankje, voor de sfeer.

Elk optreden doen de nationale helden het anders en dit stelt het nationale publiek op prijsen het wordt nooit weer als toen, omdat de helden van het vaderlandse lied, vooruitkijken en telkens zichzelf in de picture moeten zetten.

De volgende helden van het vaderlandse lied, zetten Nederland muziekland op de kop en gaan met gierende banden richting de charts.

Comments are closed.