Nederland muziekland staat weer op zijn kop, na de tweede inslag van covid-19, hoe lang dit gaat duren weet niemand?

Het Nederlandse lied en nationale helden van het vaderlandse lied, krijgen het in de tijd van covid-19 zwaar voor de kiezen
14 oktober 2020
Ook de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten dat na regen, de zon zal gaan schijnen
17 oktober 2020

Nederland muziekland staat weer op zijn kop, na de tweede inslag van covid-19, hoe lang dit gaat duren weet niemand?

Gisteravond laat, dondert en bliksemt het weer in Nederland muziekland, alle evenementen kunnen geen doorgang meer vinden door de nieuwe regelgeving voor covid-19.

Het nationale lied, betekend alles in het leven van voor een Nederlandse held in het vaderlandse lied, hun hart gaat overstag, als de helden, het Nederlandse lied van de daken mogen schreeuwen en de grondvesten weten te laten trillen.

Aan het nationale publiek, zal het niet liggen, die hebben het Nederlandse lied lief, ook al hoeft het publiek nu geen retour Sneek, Rotterdam, Amsterdam of Groningen in te plannen om hun idolen de sterren van de hemel te zien zingen.

Iedereen is klaar met covid-19, maar covid-19, nog niet met Nederland muziekland, de Nederlandse helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek.

Geen enkel plekje in Nederland is veilig voor het covid-19, maar wees niet bang, eens komt de dag dat het oude normaal, weer een must is voor iedereen.

De volgende helden van het vaderlandse lied, zijn de mannen en vrouwen, die in het Nederlandse lied blijven geloven, ondanks covid-19 aan de macht is.

Comments are closed.