Nederland keert zich steeds meer tegen Gordon, nieuw TV programma geen succes

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die stralen als witte parels aan de hemel, geven alles in Nederland muziekland
22 maart 2019
Voeg Lytse Hille, Denny de Klerk en het team van de Waterloos samen en feestgarantie is geboden
22 maart 2019

Nederland keert zich steeds meer tegen Gordon, nieuw TV programma geen succes

De Liefde van zijn leven, kan de relnicht niet vinden, de horeca loopt niet naar behoren, De Toppers hebben Gordon al lang geleden uitgezwaaid, Geer & Goor werken niet meer samen en zijn nieuwe programma Mars tegen Venus, wil ook niet vlotten.

Zelfs de Nederlandse muziek van Goor, vinden de Dj’s op de radio te vies om aan te pakken en boycotten Goor, massaal in de Nederlandse Ether, hier heeft Goor zich bij neergelegd.

Goor is voor een dubbeltje geboren en zal nooit een kwartje worden, of hij moet zijn oude beroep weer oppakken, op de markt, in de onderbroeken.

Goor lacht als een boer met kiespijn, omdat er een tactisch spelletje is gespeeld door een mediahost, die de topper weggehaald heeft.

Het gevolg voor de relnicht is, niet de berging, maar hij mag de vrieskist in de kelder opzoeken, want zonder topper is Goor nergens, over twee staat Goor met beide voetjes weer op de grond om smekend te beginnen bij het 0 punt.

Comments are closed.