Nederland heeft veel mooie café’s, waar het nationale lied hoog aangeschreven staat

DJ Roma weet hoe je een singel, sexy moet laten klinken, om harten in vuur en vlam te zetten
6 augustus 2018
Toen het Nederlandse lied, door de vaderlandse helden uitgevonden is, hebben de helden het publiek overwonnen
10 augustus 2018

Nederland heeft veel mooie café’s, waar het nationale lied hoog aangeschreven staat

In de vele mooie café’s, die Nederland rijk is, wordt het nationale lied van de Nederlandse helden op handen gedragen door het vaderlandse publiek.

Zo weet de Nederlandse held Frans van Andrichem uit Eindhoven, door het vuur te gaan en de vleugels te spreiden in Nederland muziekland om zijn carrière verder uit te bouwen.

Het maakt Frans dan ook niet uit om met tropische temperaturen, met bloed, zweet en tranen de studio in te duiken om een feestelijk juweeltje te lanceren.

De nieuwe singel “In dit mooie café” ‘is een gezellige, vrolijke, opzwepende, swingende, pakkende, meezinger, overgoten met een uptempo zomerse beat.

Ook de Hollandse held Evert Wolters, uit Emmen, die genomineerd is voor het beste talent 2018, schaadt de tropische temperaturen niet om het verlangen van een nieuwe singel, kracht en luister bij te zetten.

De zanger Evert Wolters is geen onbekende in Nederland muziekland en lanceert met volle trots en overgaaf zijn nieuwe liefde “Fiësta chocolade”, die uiteraard weer ondersteund wordt door het geluid van de warme sexy sax, om languit te genieten op het strand.

Fiësta chocolade is een vrolijke, zomerse, opzwepende, serenade die verrassend klinkt, met een verfrissende sound en een zwoele, warme, swingende, tropische beat, die lekker in het gehoor ligt.

 

Comments are closed.