Na de zomer is het voor de helden van het vaderlandse lied, welkom thuiskomen in de Nederlandse muziekvijver.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied zijn aan zet, om het nationale volk te vermaken.
10 oktober 2019
De volgende helden van het Nederlandse lied, rijzen hun droom achterna, om de vleugels verder te spreiden
12 oktober 2019

Na de zomer is het voor de helden van het vaderlandse lied, welkom thuiskomen in de Nederlandse muziekvijver.

De zomer is voorbij, de herfst, heeft zijn trossen losgegooid, het is dan altijd een drukte van belang in Nederland muziekland, waar de Nederlandse helden van het vaderlandse lied zich welkom thuis voelen.

De helden van het vaderlandse lied, nemen het nationale publiek dan ook graag mee door een reis in de muzikale tijd, waar de verboden liefde, het verliefd en verdoofd zijn en het ik mis je, vol passie en vuur bezongen wordt.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, weten met het levenslied, dan ook veel harten te laten smelten, bij de lady in red of blue, waarbij het huilen nader staat dan het lachen, maar het is ook de tijd van de Aprés-ski, waar het jodelen en feesten voorop staat.

De vrienden die het Hollandse lied in hun hart hebben gesloten weten in het weekend alle remmen los te gooien en het geld te verbrassen om te proosten op het Nederlandse lied.

De Overtreffende trap in Nederland muziekland ligt hoog, maar de helden van het vaderlandse lied weten te zeggen dat de nacht in het weekend van het Nederlandse lied is, totdat de zon opkomt.

De volgende vaderlandse helden van het Nederlandse lied nemen je graag mee door een reis in de tijd van de Nederlandse muziek.

Comments are closed.