Met de zomer in zicht, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, eindelijk weten hoe de vork in de steel zit

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen weer genieten van het leven en hebben zin in de zomer
17 juni 2020
Stap voor stap gaat Nederland weer open, dit duurt te lang voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied
20 juni 2020

Met de zomer in zicht, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, eindelijk weten hoe de vork in de steel zit

Nu de zomer in zicht is, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied,  dat er naar hun geluisterd en gepraat wordt, voordat het te laat is, in deze lugubere tijd.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, kunnen een hart zo groot als een klerenkast hebben, waar ze het Nederlandse lied willen laten klinken als een klok.

De pleinen, de tenten en de kroegen, zijn op dit moment te klein i.v.m. regelgeving omtrent het coronavirus.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, pakken dan ook de laatste strohalmen vast, voordat ze hun droom uiteen zien spatten en er niet meer geproost kan worden met hun fans op het Nederlandse lied.

Laat het nationale publiek, samen met de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, de horeca en zijn evenementen, steunen.

Het Nederlandse lied mag niet verloren gaan, laat het Nederlandse volk zijn schouders eronder zetten en samen een vuist maken, laat zien dat je die man of vrouw van de nacht bent, die het Nederlandse lied en zijn helden steunt.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, kunnen van de daken schreeuwen, dat ze met bloed, zweet en tranen, hun nieuwste song recht uit het hart laten komen.

Comments are closed.